| Yazar |
Mesaj |
husnuekizceli
Yazar
Gönderilenler: 116
|
 Konu: Engelliler İçin "Akü"lü Araba Gönderim Zamanı: 25.08.2006 Saat 23:50 |
BİR KARDEŞİMİZ İÇİN "AKÜ İLE ÇALIŞAN ENGELLİ ARABASI"NA İHTİYAÇ VAR
(ŞİMDİ YARDIM ZAMANI...)
Saygıdeğer Çankırılı hemşerilerim, Çankırı’ya gönül verenler, Ticaret Lisesinin koridorlarında hala sessiz konuşmaları yankılanan, yüreği, Çankırı sevdası ile coşan okuyucularım, 11-21 Ağustos tarihleri arasında Çankırı’da olacağımı sizlere duyurmuştum.
Çankırı’da bulunduğum süre içerisinde çok güzel günlerimiz de oldu, yıllardır görmediğimiz; neredeyse isimlerini dahi unutmaya başladığımız her biri bir dairede veya iş yerinde işinde-gücünde olan arkadaşları ziyaret ederek onlarla geçmişte kalan ortak hatıraları tekrar yad ederek geçmişe geri döndük. Kimi zaman da meslektaşlarımla, kimi zaman da aynı sitede gerek yazıları il ve gerekse yorumları ile aşina olduğumuz arkadaşlarla da buluşma ve sohbet etme imkanı bulduk. Bunlar Çankırı’da geçirdiğim zamanın güzel kısımlarıydı.
Birde işin öbür tarafı var ki sormayın…
Bu sitede geçen yıldan beri yazılarımı izleyenler bilirler… Çankırı Ticaret Lisesi 1975-1978 “İz Bırakanlar: 1,2,3.4” diye bu 3 yıllık döneme ait hatıralarımızda iz bırakan kimi zaman öğrenci arkadaşlarımı, kimi zaman da öğretmenlerle ilgili anıları sizinle paylaştım, çok önemli tepkiler aldım. İnşallah bu döneme ilişkin önemli bir kitap oluşturmanın gayreti içerisindeyim.
Bu kere sizlere maalesef neşeli ve geçmişten güzel hatıralar aktaramayacağım. Sebebine gelince;
15 Ağustos 2006 Salı günü Denizli’ye para havalesi için PTT Merkez Müdürlüğüne gittiğimde 1978 tarihinden beri görmediğim Levent EGE isimli arkadaşımla karşılaştım. Beni içeri buyur etti. Önemli bir sıkıntısının olduğundan söz etti. Kendisince Çankırı Ticaret Lisesinden mezun olan arkadaşların telefonlarını kaydettiği defterini gösterdi.
Sıkıntısını sonradan öğrenmiştim.
Çankırı Ticaret lisesinde okuyanlar bilirler. 4/A, 5/B, 6/B sınıfının 387 numaralı sempatik ve arkadaşları arasında oldukça sevilen; aşağıda resimleri bulunan Recep AYDIN bundan 6 yıl önce geçirmiş olduğu felç nedeniyle sokağa çıkamaz olmuş, yatağa bağlı bir vaziyette yıllardır çile çekmekteydi. Bu felç nedeniyle çalıştığı PTT Müdürlüğünden de malulen ayrılmak zorunda kalmış. Ailesine yük olmaktan artık bıktığını söyledi. Eşi ile görüştüğümüzde tüm kapıları çalmış olmalarına rağmen bir akülü araba temin edemediklerini öğrendim. Hatta bu uğurda sigara barkodları dahi toplamışlar ama nafile… Bu durumdan artık kurtulabilmesi için AKÜ İLE ÇALIŞAN BİR “SAKAT ARABASI”NA ihtiyacının olduğunu öğrendim. Hakkında daha doğru bilgi almak ve geçmiş olsun dileklerinde bulunmak için kendisi ile de telefonla irtibat kurduğumda ellerini kullanabildiğini öğrendim.
Şimdi bizlere düşen bu arkadaşımızı akülü bir sakat arabasıyla ailesine yük olmadan elleriyle kullanabileceği bir araba ile aramızda görmek istiyoruz.
Sevgili arkadaşlarım, sevgili Çankırı Ticaret Lisesinin kıymetli mezunları; hayırseverler bu kardeşimize mutlaka yapacağımız bir yardım vardır.
İyilik timsali, beyefendi bu kardeşimizi çocuklarına ve eşine daha fazla yük olmadan Recep AYDIN’I TEKRAR ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ.
Bu konuda yardımı dokunacaklara şimdiden teşekkür ediyor, gerekirse site yöneticimizden de bu konuda yardım talep ederek bir kampanya ile de olsa bu kardeşimize bir akülü araba almak için bütün imkanlarımızı seferber etmemizi bekliyorum.
ŞİMDİ YARDIM ZAMANI…
GÖSTERELİM KENDİMİZİ…
Adres ve telefonları bende var .
Selam ve saygılarımla.
Hüsnü EKİZCELİ

Bu yazıda düzeltmeler yapılmıştır. Düzenleyen husnuekizceli - 02.09.2006 Saat 12:45
|
|
Beyaz Cennet'e Hoş Geldiniz!
|
|
| |
husnuekizceli
Yazar
|
 Gönderim Zamanı: 28.08.2006 Saat 17:34 |
|
Çağrımıza yanıt, yurtdışında yaşayan duyarlı, hayırsever birisinden geldi. İnşallah en kısa zamanda bu mutlu haberi sizinle paylaşırız. Böylesine önemli görevler cevapsız kalmamalı. İn iyi yardım insana yapılan yardımdır. Hepimiz bu toprakların insanıyız. Birbirimizi gözetip kollamak en tabii görevimizdir.
Bu yazıda düzeltmeler yapılmıştır. Düzenleyen husnuekizceli - 29.08.2006 Saat 08:39
|
|
|
|
| |
Recep C
Köşe Yazarı
Bulunduğunuz İl: gent
Gönderilenler: 240
|
 Gönderim Zamanı: 01.09.2006 Saat 01:16 |
|
Değerli Ekizceli Türkçede bazı sözcükler yıllar içinde anlamını yitirmiş ve başka anlam kazanmışlardır. Şu anda skat sözcüğünün içi başka içerikle doldurulmuştur. Fiziksel ve zihinsel açıdan engeli olan insanllarımıza onların duymaktan daha çok hoşlandığı Engelliler için akülü araba olarak yazı başlığını ve değiştirmek ile hem Türkçemize katkı yapmış oluruz. hemde fiziksel engelli kardeşlerimizin hatırını almış olunuz.
Çağrınız daha gür ses getirecektir. Fiziksel engelliler için çözüm bulacağız ama zihinsel engellileri ne yaparız bilemiyorum. selam,sevgi ve saygılar
|
|
| |
ahmetgulsen
Site Yöneticisi
Cansaati.Org Yazı İşleri Sorumlusu
Bulunduğunuz İl: ANKARA
Gönderilenler: 667
|
 Gönderim Zamanı: 01.09.2006 Saat 14:52 |
İlk Bağış Yapıldı
Teslim edildiğinde detay bilgi verilecektir.
Bu yazıda düzeltmeler yapılmıştır. Düzenleyen ahmetgulsen - 02.09.2006 Saat 11:26
|
|
|
|
| |
husnuekizceli
Yazar
|
 Gönderim Zamanı: 02.09.2006 Saat 12:58 |
Bir ikaç gündür bir kaç sitede gündemi meşgul eden, ne derecede doğru olduğunu bilmediğim; yerel bir yöneticimizin söylediği iddia edilen "Bu memleketten hiç bir şey olmaz" şeklinde dile getirilen sözlerin aksine: Bir kere daha bu memleketten çıkmış insanlarımızın duyulduktan sonra iki gün içerisinde herekete geçip bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde taahhüt edilen şeyin yerine ulaşması için insanüstü bir gayret sarfeden insanlarımızın çıktığını herkese göstermiş oldu.
Çabamız boşa çıkmamıştır. En geç Pazartesi günü araba ihtiyaç sahibi kardeşimize teslim edilmiş olacak.
Bu arabayı kardeşimize hediye eden yine bir Çankırı'lı olan ismini vermememi özellikle rica eden bu saygıdeğer abimize, arabayı kullanacak olan Recep kardeşim adına selam ve saygılarımı sunuyorum.
Hüsnü EKİZCELİ
|
|
|
|
| |
husnuekizceli
Yazar
|
 Gönderim Zamanı: 02.09.2006 Saat 21:44 |
Biraz önce İbrahim Zencirci ile telefonda görüştüm, ilgili arkadaş ile buluşmuşlar; arabayı sorunsuz bir şekilde gümrükten geçirmiş ve teslim almış, yarın hep beraber Recep Arkadaşımıza inşallah teslim edeceğiz.
|
|
|
|
| |
Ali TAŞ
Yazar
Gönderilenler: 182
|
 Gönderim Zamanı: 03.09.2006 Saat 13:10 |
|
Sayın Ekizceli okul arkadaşlığının iş arkadaşlığından daha önemli olduğunu biz PTT çalışanlarına gösterdiğiniz için sizleri ayrıca kutlamak istedim .Dilerim işyerlerindeki samimiyet ortamına geri dönülürde bizde sizin gibi ahde vefa örneklerini sergileyebilelim.Bu vesile ile arkadaşımız Recep AYDIN için gösterdiğiniz yakın ilgiye PTT çalışanları olarak teşekkürlerimizi arzederiz
|
|
Ali TAŞ
|
|
| |
ahmetgulsen
Site Yöneticisi
Cansaati.Org Yazı İşleri Sorumlusu
Bulunduğunuz İl: ANKARA
Gönderilenler: 667
|
 Gönderim Zamanı: 03.09.2006 Saat 14:57 |
Bağış Yerine Ulaştı; 03.09.2006
Çankırı Araştırmaları Sitesinde Hüsnü Beyin bir çağrısıyla başlayan yardım kampanyası uluslararası bir boyut kazanarak hedefine ulaştı.
Bir akülü sakat arabasının Belçika’dan Çankırı’ya serüveni bağışa iştirak edenlerin kaleminden çok yakında anlatılacak. Heyecanı hepimizi saran bu kampanya burada bitmedi, inşallah devam edecek.
|
|
|
|
| |
Recep C
Köşe Yazarı
|
 Gönderim Zamanı: 03.09.2006 Saat 23:59 |
|
Teşekkür Başta konuyu gündeme getiren ve sitemize taşıyan Sayın Hüsnü Ekizceliye. Teknik bakımını yapan ABS Cars firmasından Hasanve Selahattin Sancak Bey'e Türkiye'ye ulaşmasında emeği geçen , Emirdağ Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sayın Metin Edeer'e, Uçak ta yer ayıran Sayın Sadık Bey'e, Türkiye'de Esenboğa'da teslim eden Sayın Hasan Özdemir'e, Ankara'dan Çankırı'ya getirilmesi için Çansaati org sitesinin değerli üye ve köşe yazarlarından Başta Sayın Ahmet Gülşen olmak Üzere Ankara'da bulunması nedeniyle bu görevi üstlenip Çankırı'ya kadar getiren Sayın İbrahim Zencirci Bey'e , Çankırı Valiliği Özel Kalem M. Sayın Aydın Bey'e, MEB 'den Sayın Turgut ( Reis) Bey'e, Çankırı Belediyesi 'nden Sayın Ethem Yenigürbüz Bey'e kampanyamızı sitelerinde duyurup , engelli vatandaşlarımızın aramıza katılması için köşelerine haber olarak taşıyan cankiri.tv sitesine ve şükranlarımızı sunarız.
Bu çalışmalarımızn bir başlangıcıdır. Epey tecrübe kazandık. Daha güzel çalışmalar için kollarımızı sıvadık. Yakında detaylarını belirleyeceğimiz bu kampanyaya bütün yardımseverleri davet ediyoruz. Ayrıca kampanyamız türkiye'nin her bölgesindeki engelli kardeşlerimiz için geçerli olacaktır.
Bazı ön hazırlıklarımız var. Biraz zaman verirseniz seviniriz.
Engelli kardeşimizin bu gün evinin bahçesinde arabasıyla tur attığını öğrendik. Recep Aydın Kardeşimizin mutluluğunu hissedenlerdenim. Selam. sevgi ve saygı ile.
|
|
| |
turgut_reis
haberci
Bulunduğunuz İl: ÇANKIRI
Gönderilenler: 314
|
 Gönderim Zamanı: 04.09.2006 Saat 17:35 |
Değerli Hüsnü EKİZCELİ abimin tesadüfen öğrendiği ve sitemize taşıdığı Recep AYDIN beye akülü özürlü arabası temin etme işi önce bana ne yalan söyleyeyim olacak gibi gelmedi. Hatta konu ile ilgili az ümidim olduğu için hiç yorum bile yazmadım.

Ama yanıldığımı Cuma günü anladım. Tuz Hakkı buluşmasında tanışma şerefine ulaştığım avrupada yaşayan ve tam bir Çankırı sevdalısı olan çok kıymetli Recep CIRIK abim olaya el koydu ve adaşı Recep AYDIN ve ailesini dünyanın en mutlu insanlarını yaptı. Allah senden razı olsun Recep RICIK abi. Recep AYDIN ve ailesinin mutluluklarını görmeni isterdim. Hele eşi Şerife hanımda gördüğüm mutluluk belki son zamanlarda gördüğüm en büyük mutluluk gibi geldi bana, çünkü kolay değil yıllarca bu iş için her türlü fedakarlığa katlan, bir akülü özürlü arabası almak umuduyla sigara bandrolu topla (7.000 den fazla) ve bir çırpıda bu işin hallolması. Bizlerde aracın ulaşmasında vesile olma şerefine ermiş bulunmanın hazzı içinde mutlu olduk. Arabanın monte edilmesi, elimle evine konulması şükür bana nasip oldu. Eve girdiğimizde Recep AYDIN ve ailesinin tam bir Türk örf ve adetlerine göre bizleri fazlasıyla ağırlaması, gözlerindeki ışık bize yaşamın ne güzel olduğunu daha da bilinç altımıza yerleşmesine vesile oldu. Ankaradan alıp gelen sayın İbrahim ZENCİRCİ ve Hüsnü EKİZCELİ'de bu mutluluğu fazlasıyla tatdılar sanırım.
Aracın Recep AYDIN'a ulaşması hakikaten tam bir ekip işi, Aracın Belçikadan çıkışı, havalimanından alınışı, Çankırıya getirilip aileye teslim edilmesi tam bir ekip ruhunu ortaya koydu. Bu ekipte emeği geçenleri Değerli Recep CIRIK abi yukarıda yazmış teşekkür ediyorum.
Değerli Recep CIRIK beyin destekleriyle nice Recep AYDIN'lar la birlikte sevinmek dileklerimle.
Aramıza Hoş Geldin Recep AYDIN bey........
|
|
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
|
|
| |
haberci
Site Yöneticisi
Canssati.Org Haber Servisi
Gönderilenler: 190
|
 Gönderim Zamanı: 11.09.2006 Saat 13:01 |
Yardım kampanyasında Belçika'dan Çankırı'ya gönderilen ikinci araba Ildızım'a ulaştı. Allah yapılan hayırları kabul etsin.

|
|
Cansaati.Org
|
|
| |
husnuekizceli
Yazar
|
 Gönderim Zamanı: 11.09.2006 Saat 20:49 |
ÇANKIRILILARDAN ÇOK ŞEY OLABİLECEĞİNİN İŞTE KANITLARI. BU ŞEKİLDE YARDIMLARI VE YARDIMLAŞMAYI SADECE TELEVİZYONLARDAKİ BAZI YARDIM DERNEKLERİ VASITASIYLA YAPILDIĞINI SANIRDIK. İSTENİNCE OLUYOR. RECEP BEY, EMİRDAĞLILAR VAKFI İLE ILDIZIMDAKİ BİR İHTİYAÇ SAHİBİNE ARABA GÖNDERİLDİĞİNİ BANA HABER VERMİŞTİ, ARABA YERİNE ULAŞMIŞ, DEĞERLİ HEMŞEHRİMİZ ARABASINI HAYIRLI GÜNLERDE KULLANSIN.
ARABAYI KULLANAN HEMŞEHRİM ADINA, BUNA VESİLE OLAN RECEP CIRIK ABİMİZE VE BELÇİKA-BRÜKSEL'DEKİ EMİRDAĞLILAR VAKFINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
SELAM VE SAYGILARIMLA.
HÜSNÜ EKİZCELİ
|
|
|
|
| |
i.zencirci
Köşe Yazarı
Gönderilenler: 595
|
 Gönderim Zamanı: 12.09.2006 Saat 10:51 |
"Organize işler bunlar"
İlk bağışta Recep AYDIN'a engelli arabanın tesliminden önce TURGUT REİS kardeşimizin son montaj çalışmalarını yaparken görüntüleri aşağıda.
Fotoğraftaki diğer kişiler Recep Aydın'ın ağabeyi ve bu işe ilk gönül veren Recep Aydın ve Hüsnü Ekizceli'nin Ticaret Lisesinden arkadaşları Levent EGE

|
|
İbrahim ZENCİRCİ
|
|
| |
kadiryavuz55
Yazar
Çevreci
Gönderilenler: 397
|
 Gönderim Zamanı: 18.09.2006 Saat 17:18 |
AKÜLÜ ARABA
Bu Akülü arabanın bulunması, tedarik edilmesi, Yurt dışından Ülkemize getirilmesi organizeli bir şekil ihtiyaç sahibi arkadaşımıza ulaştırılması hiç kuşkusuz her türlü takdire şayandır.
Emeği geçen tüm herkese şükranlarımı sunuyorum.
Fakat olayın bir başka boyutunu gündeme taşıyıp, olayın bu boyutunu mercek altına alıp olayı bu yönüyle tartışılması gündemde kalmasının yarar sağlayacağını düşünüyorum?
Sayın siyasiler, sürekli yabancı sigaranın Yurt dışından kaçak giriyor Bunun kadevesi, vergisi alınmıyor. Bilmem kaç milyarlık bir kaçak sigara yurt dışından girişi var. Bunu legal hale getirelim vergi alalım vs. söylemler en yetkili siyasiler halkımıza deklere ettiler.
Sonuç ne oldu. Sigara girişine gümrükler açıldı. Yerli sigaradan fazla yabancı sigara ülkemizde tüketilir oldu.
Bir ara gündemdeydi, Küçücük çocuklarımız, bazı arkadaşlarımız bilmem ne sigarasının bandurolu, kabı, yazısı logosunu toplamışlardı. Bu iş yapanların her birisi bu topladıklarından ayrı, ayrı hediyeler alacaklarını, araba, ev, futbol topu, vesaire vesaire gibi bir takım şeylerden bahsederlerdi?
Zaman içerisinde bu toplama işi her nasıl oldu ise bitti? Kimler neler aldı o konuda da bir bilgim yok doğrusu? Ama olaylın mağdurlarından birisini sitemiz aracılığı ile arkadaşımızı tanıdık. Çektiği çileyi ve aldatılmayı da öğrendik?(Recep Aydın kardeşimizin 7000 adet sigara paketi toplayıp alamadığını)
Ama belli ki nabza göre şerbet verilmiş.(Kim neyi istiyor o yönde vaatler verilmiş, o yönde yalan uydurma dedi kodu dalgalanması yaratılmış)
Bilirim o dönemlerde Türk sigarası içen bazı insanlarımız yabancı sigara içmeye başladılar? Sırf bu uydurma habere inanıp, bu sigaradan içip sözde verilecek hediyelerden alma uğruna! Sonuç ne oldu bu yabancı sigaralara bağımlılık kazandılar? Sigara paketi toplamaya başlayan bu çocuklarımızca kullanılmaya başlandı. Çocuklarımız da sigara içme yaşı on ila 12 yaşlara kadar düştü?
Yabancı sigara tüketimini artırmak için bu denli adice bir karşı propaganda, strateji seçilmesi bence en açısı, Ne oldu yerli tütün üretimi % 50 azaldı? Yabancı sigara girişi % bilmem kaç yüz kat artı? Pek i bu gün kaçak sigara girişi yok mu? Düne göre binlerle ifade edilen rakamsal artışlar sağlandı? Beklenenin aksine bu kaçakçıların, vurguncuların ve de kaçakçılığın önüne geçilecekti? Hani Ülke olarak katma değer alacaktık? Haksız kazancın önüne geçecektik? İllegal olarak yurdumuzda faaliyet gösteren terör örgütlerinin kazancını kesecektik.? Sanki bu illegal örgütlerin dağda sigara fabrikaları vardı da orada üretiyorlardı?
Bu sigara fabrikaları sözde müttefikimiz, dostumuz olan ülkeler de değil mi? O halde nasıl oluyor da tırlar, gemiler dolusu bu sigaralar ülkemize kaçak yollarla girebiliyor? PKK bundan nemalana biliyor?
Tüm bunlar Ülkemizi yok etmek için oynan oyunların birer kilometre taşlarıdır. O halde TC. bir yurttaşı, yurttaşları olarak Yabancı men şey li her ne alacaksak kılı kırk yararak düşünmek zorundayız!
Yabancı men şeyli aldığımız ürüne ödediğimiz para bizlere karşı bir silah olmasın bizlere karşı dönen bir mermi olmasın, saygılarımla
Çevreci Kadir YAVUZ
|
|
| |
fehmim
Üye
Gönderilenler: 5
|
 Gönderim Zamanı: 02.11.2006 Saat 22:59 |
TEŞEKKÜR...

Sevgili Recep dayı ve İbrahim amca;
öncelikle göndermiş olduğunuz Özel yapılmış olan arabam, salıncağım, yürütecim ve şirin oyuncaklarım için çok teşekkür ederim.
Sevgili Recep dayı, bu malzemeleri yurt dışından göndererek beni çok mutlu ettin. Özellikle Ali Babanın Çiftliğini andıran ve güzel sesler çıkartan ve beni mutlu eden oyuncak için çok teşekkür ederim.
Sevgili İbrahim Amca, bunların ikamet ettiğiniz İzmir İlinden bana HİÇBİR KARGO ÜCRETİ TARAFIMDAN ÖDENMEDEN göndermeniz büyük bir amcalık. Engelleri birlikte aşmak bu olsa gerek. Şu an belki yürüyemiyorum konuşamıyorum ama inşAllah sizlere koşarak gelerek dayı ve amca diyebilirim. :)
SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. İYİ Kİ VARSINIZ..
Babasının hissettiği duygularıyla Fehmi Bebek
 Şimdik uyumalıyım.. sağlıkla kalın..
UNUTMAYIN YA UMUTSUNUZ YA DA UMUTSUZSUNUZ.. BEN UMUTLUYUM...
|
|
www.fehmim.com
|
|
| |
fehmim
Üye
|
 Gönderim Zamanı: 02.11.2006 Saat 23:57 |
Unutulan bir şeyi eklemek istiyorum. Burda ismi geçen Recep Dayı (SN.RECEP CIRIK-BELÇİKA) İbrahim Amca (SN.İBRAHİM ZENCİRCİ-İZMİR) kendilerine tekrar teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Saygıyla..
|
|
www.fehmim.com
|
|
| |
Recep C
Köşe Yazarı
|
 Gönderim Zamanı: 13.11.2006 Saat 22:42 |
Değerli Yarenler
Bana ulaştırılan bir mesajı sizinle paylaşmak istiyorum.
Belçika'da bulununan Engelliler Derneği DOĞUŞ - Başkan yardımcısı Sayın Şükriye Zevne'den gelen mesajı sitemize aktarıyorum.
Bu mesajda yeralan bilgileri uzakta olduğum için takip edemedim.
Doğruluk derecesini araştırıp engelli kardeşlerimizin araba ihtiyaçlarını gidermeye çalışırsanız memnun oluruz.
Özellikle İstanbul'lu üyelerimizin bu konuyu araştırıp sitemize bildirilmesini rica ediyorum.
Bize ulaştırılan 3 mesaj şöyle :
Subject: 3 onemli mesaj >Date: Mon, 13 Nov 2006 14:53:53 +0200 > > > >MESAJ 1- >USA'dan 1 konteyner dolusu "tekerlekli sandalye" geldi ve talebe >bagli olarak dagitim yapilacak. Cevrenizde tekerlekli sandalye >ihtiyaci olan ve temin sansi bulunmayan kisiler var ise LUTFEN >ACILEN BILDIRIN!Altunizade Kulubu olarak temin edip kendilerine >ucretsiz olarak verilecektir.. >Erol AYVACIKLI >NGM Uluslararasi Tas.Tic.Ltd.Sti. >Kosuyolu-Istanbul >Tel: 0216 326 41 66 >Fax: 0216 326 33 53 >E-posta: o.yigidim@mynet.com.tr >o.yigidim@mynet.com.tr >******************************************************** *********** > >MESAJ 2- >Turkan SABANCI isimli tam donanimli bir okul var, gormeyen cocuklar icin. >Hatta aralarinda zeka yonunden kusurlu ama egitilebilir. >Ancak gormeyen cok sayida cocuk da var. Istenirse, yatili bolumu de var. >Ama ogrenci sayisi kapasitesinin altindaymis... >Yer: Uskudar >Tel: 0-216-310 49 12 >Mudur: Feyzullah GULER >******************************************************** *********** > >MESAJ 3 - >Veysel VARDAL Gorme Engelliler Ilkogretim Okulu. >Yer: Sariyer >Tel: 0-212-201 12 92 >Mudur: Muzaffer TEN >Bu okullar ogrenci azligindan kapanma tehlikesi icinde. >Oysa kimbilir,bu imkanlara muhtac kac cocugumuz var cevremizde. >Bize dusen gorev, bu cocuklarimizi bulup bu imkani onlara ulastirmak. > > > >LUTFEN BU MESAJI CEVRENIZDEKI HERKESE ULASTIRIN, BELKI BIR COCUGUN >EGITILMESINE, YA DA TEKERLEKLI SANDALYE IHTIYACI OLAN BIRISINE >FAYDAMIZ DOKUNUR. >
|
|
| |
husnuekizceli
Yazar
|
 Gönderim Zamanı: 14.11.2006 Saat 12:42 |
ALINTI:
"MESAJ 1- >USA'dan 1 konteyner dolusu "tekerlekli sandalye" geldi ve talebe >bagli olarak dagitim yapilacak. Cevrenizde tekerlekli sandalye >ihtiyaci olan ve temin sansi bulunmayan kisiler var ise LUTFEN >ACILEN BILDIRIN!Altunizade Kulubu olarak temin edip kendilerine >ucretsiz olarak verilecektir.. >Erol AYVACIKLI >NGM Uluslararasi Tas.Tic.Ltd.Sti. >Kosuyolu-Istanbul >Tel: 0216 326 41 66 >Fax: 0216 326 33 53 >E-posta: o.yigidim@mynet.com.tr >o.yigidim@mynet.com.tr"
MALESEF ÇANKIRI "YAREN MECLİSİ"GRUP DA YER ALAN BU MESAJIN ASLI ESASI OLMADIĞINI HEM KENDİM, HEM DE TAVSİYE ETTİĞİM KİŞİLERİN GİRİŞİMLERİ SONUCU ÖĞRENDİM. BU KONUDA SİTE YÖNETİCİSİ AHMET KIYMAZ'I UYARDIĞIMI HATIRLIYORUM. verilen meil adresine de bildirdim ama cevap alamadım. bu mesaj 2005 yılı Ramazan ayında yayımlanmıştı.
|
|
|
|
| |
Recep C
Köşe Yazarı
|
 Gönderim Zamanı: 14.11.2006 Saat 20:15 |
Değerli Yarenler
Bu gün ben de istanbulda gerekli araştırmayı yaptırdım.
İstanbul'dan Cengiz Akın kardeşimiz firmanın olduğunu ve arabanın olmadığını bildirdi.
İnşaallah yurtdışında ypacağımız bir kampanya ile elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi kardeşlerimize dernek çatısı altında hizmet vermeye çalışacağız.
Lütfen çevrenizdeki insanların sağlık raporları , ikametgah belgeleri,nüfus kağıtlarının fotokopilerini bize ulaştırınız. Hastanın son durumu ile ilgili bir fotoğrafı tarafımıza ulaştırınız.
Gücümüz yettiğince yardımcı olacağımızdan endişeniz olmasın.
Bedava palavralarına da inanmayın.
Sağlıklı günler diliyorum
|
|
| |
Recep C
Köşe Yazarı
|
 Gönderim Zamanı: 15.11.2006 Saat 14:47 |
Doğuş Derneği Başkan yardımcısı'na konu ile ilgili bilgiyi ulaştırdım. Bu gün bana gelene-posta ile engelli insanlarımızın nasıl da duygu ve ümitleri ile oynandınına tekrar tanık oldum. Bunabenzer e-postalara dikkat etmek gerekiyor.
Bana ulaşan e- postayı size aktarıyorum.
Merhaba Recep bey
Bu konuyu bende 14-11-06 tarihinde verilen telefonu aradim ve bu numaranin olmadigini cevap aldim ve mail adresine mail yazayim dedim o da gitmiyor, bu konu üzerine cok ama cok üzgünüm, ben kendimide suclu his ediyorum, dilerimTürkiyede gereken makamlar bunun arkasini bulurlar bana gönderen arkadas güvenilir kisi Arzu hanim ama ne yaziki oda aldatilmis bu mailie, birde bana bir engelli bir arkadasdan gelen mailide size gönderiyorum. Saygilarimla Sükriye zevne
|
|
| |
fehmim
Üye
|
 Gönderim Zamanı: 22.11.2006 Saat 17:46 |

Yeni oyuncaklarım için Sayın İbrahim ZENCİRCİ'nin şahsınta tüm İzmir Çankırılılar Derneği Sayın Üyelerine teşekkür ederim.
Saygılarımla.. (Fehmi Bebek) www.fehmim.com

Bu yazıda düzeltmeler yapılmıştır. Düzenleyen ahmetgulsen - 22.11.2006 Saat 20:52
|
|
www.fehmim.com
|
|
| |
turgut_reis
haberci
Bulunduğunuz İl: ÇANKIRI
Gönderilenler: 314
|
 Gönderim Zamanı: 23.11.2006 Saat 08:46 |
Fehmi bebeğe gönderdiği akülü araba için Sayın Recep abiye ve gösterdiği ilgiden dolayı İbrahim abiye ve İzmir Çankırılılar derneğine Fehmi yeğenim adına teşekkür ederim....
|
|
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
|
|
| |
Recep C
Köşe Yazarı
|
 Gönderim Zamanı: 20.02.2007 Saat 20:22 |
Değerli Yarenler
Hayata Dönüş kampanyamız devam ediyor.
16 Şubat 2007 de yine bir vatandaşımıza Belçika'dan bir akülü araba gönderdik. Aynı gün Ildızım Dernek Başkanı Sayın Resul Türkyılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerine akülü araba Çankırı Ildızım Köyü'nde ikamet eden ve bir ayağını kaybeden Dursun Yurt Bey'e teslim edilmesi için evraklar tamamladılar ve bize ulaştırıldı. Değerli Metin Edeer Bey'in de emeği geçti. Çansaati sitesi üyelerimiz de ulaşımda uğraştılar.
Sayın Ahmet Gülşen, Sayın Karaabalı ve Sayın Ahmet Lafçı'ya da teşekkür ediyorum.
Dursun Ağabeyimiz güle güle kullansın.
Bu akülü arabaları teslim ettiklerimizden bir ricamız var:
Kullanılmaması veya teslim ettiğimiz kimselerin vefatı halinde arabaların başka birine devredilmesi veya satılması , adı geçen kimse dışındaki kimseler tarafından kullanılması da yasaktır.
Kullanılmadığında , Çankırı Valilliğimiz ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne teslim ediniz.
Sosyal Hizmetler ile bu konuda birlikte çalışarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışacağız.
Eğer bu arabalara ihtiyaç duyan birileri varsa lütfen haber veriniz.
Bunun için:
1- Nüfu kağıdı örneği
2- ikamet Belgesi
3 Devlet Hastahanesinden alınan doktor raporu
4- İhtiyaç duyan kimsenin son halini gösteren bir resim
5-
Kullanılmadığı takdirde Çankırı Valiliğine iade edileceğine dair taahhüt Belgesi
Bu evrakları tarafımıza ulaştırmanız halinde Belçika'dan sorunsuz olarak ihtiyaç sahibine ulaşmamız mümkün olacaktır.
Kampanyamız ile en az dört Çankırılı kardeşimizi sevindirdik.
İnşaallah daha çok kardeşimize ulaşacağız.
Selam, sevgi ve saygı ile.
Sağlıcakla kalınız
Bu yazıda düzeltmeler yapılmıştır. Düzenleyen Recep C - 20.02.2007 Saat 20:30
|
|
| |
fatihkaska
Okur
Bulunduğunuz İl: istanbul
Gönderilenler: 30
|
 Gönderim Zamanı: 20.02.2007 Saat 20:31 |
|
Böyle yardım kampanyalarına destek olan tüm değerleri büyüklerime saygılarımı sunuyorum, dilerim bizlerde bir gün maddi açıdan muhtaç insanlarımıza yardım edebilecek seviyeye geliriz, sağlık ve esenlikle kalın.
|
|
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
|
|
| |
akaraabali
Yazar
Bulunduğunuz İl: İstanbul
Gönderilenler: 141
|
 Gönderim Zamanı: 20.02.2007 Saat 22:20 |
|
Sayın Recep Bey,
Biz herzaman yardıma açığız hertürlü yardımı bir Çankırılı olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız bundan hiçbir kuşkunuz olmasın ben Teşekkür ederim.Herşey için!!
ALİ KARAABALI Çankırı Vakfı Gençlik Kolları Başkanı
|
|
Ali KARAABALI
İstanbul Çankırı Gençlik Derneği(ÇAN-GENÇ)
--Aynı Toprağın Çocuklarının Buluştuğu Adres---
www.icgd.org.tr www.cankirigenclik.net
|
|
| |
Recep C
Köşe Yazarı
|
 Gönderim Zamanı: 18.06.2007 Saat 22:07 |
Belçika'dan üç akülü araba daha engelli vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Belçika'dan TIR ile Türkiye'ye 20 haziran tarihinde ulaşacak.
Bu arabalaradan ikisi Çankırı merkez ve diğeri Eldivan da bulunan engelli hemşehrilerimize ulaşacak. Bölgesinde girişimde bulunarak üç arabayı Çankırımıza ulaştıran Diest'ten Nuri Bey ve oradaki Türk vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.
Çankırı Valiliğimizin desteği ile Emirdağ'dan Çankırı'ya nakil işleri için Turgut Bey yardımcı olacaktır. TIR 20 temmuzda Emirdağ'da olacak.
Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Selam, sevgi ve saygı ile....
Bu yazıda düzeltmeler yapılmıştır. Düzenleyen Recep C - 18.06.2007 Saat 22:08
|
|
| |
yalcin.41
Üye
Bulunduğunuz İl: Kocaeli
Gönderilenler: 1
|
 Gönderim Zamanı: 19.06.2010 Saat 16:43 |
Akülü araçlarınız problemlerinde ( beyin ,joistik,akü,şarj cihaz vs.) bizler de destek olmak isteriz. http://www.engelliarac.net/http://www.engelliarac.org/http://www.akulusandalyetamiri.com/
|
|
| |