Yazan |
Konu  |
|
Fatih Bayram
Yetkili Üye

Çankırı / Orta
311 Cevap
|
Gönderim - 09/04/2004 : 14:31:47
Bir teklifim var sayın üyeler, Her il büyük kentlerde her yıl kendi gecesini düzenliyor. Bu yaz da Ankara'da geniş katılımlı,milletvekiliyle,belediye başkanıyla,tüm Çankırılılarla birlikte bir ÇANKIRILILAR GECESİ organize edilmesini istiyorum... Görüşlerinizi lütfen ekleyiniz... Teşekkürler..._________________________ Herşey Çankırı İçin...
|
Ali Karaabali
Yetkili Üye

Istanbul
209 Cevap
|
Gönderim - 07/07/2004 : 09:08:28
TEK Ankarada MI? İSatanbuldada DÜzenlenmesini TAleb ediyroum.İst.Kültür Üni. akaraabali@hotmail.com Ali Karaabali ÇANKIRI-KORGUN/DİKENLİ KOYU www.dikenlikoyu.com
 |
Ali Karaabali
Yetkili Üye

Istanbul
209 Cevap
|
Gönderim - 13/08/2004 : 16:59:09
Galiba fatihciğim Mesajımısı okuyan yok...İst.Kültür Üni. akaraabali@hotmail.com Ali Karaabali ÇANKIRI-KORGUN/DİKENLİ KOYU www.dikenlikoyu.com
 |
derelli
Yetkili Üye

ANKARA
201 Cevap
|
Gönderim - 15/08/2004 : 00:46:31
[quote] Galiba fatihciğim Mesajımısı okuyan yok... Sevgili Ali ve Fatih kardeşim, öneriniz okunmaz olur mu? elbette okunuyor. cevap verilmeyebilir. Bundan lütfen alınmayınız. Heyecanınızı kutluyorum. Bakınız, gece yapılması güzel bir olay insanların bir araya gelmesi elbette güzel bir olgu, ama gece yapalım demekle gece hemencecik yapılamayacağını biliyorsunuz. Yine Biliyorsunuz ki büyük illerimizde yerleşik hemşehrilerimizin cemiyet anlamında birçok dernekleri var. Örneğin Ankara'ra 130 ün üzerinde, bunları bir araya getireceksin, gecenin bir anlamı olacağına göre gecede işlenecek temayı belirleyeceksin onun için biraz zahmetli bir iş ön çalışma ve bu işin giderleri var, onun için bu tip toplantılar dernek vakıfların işi olduğu için birde herkes yaz tatilinde harmanda tatilde misali onlarda işlerini tatillerini bitirdiklerinde umuyorum tekliflerinizi okumuşlardır kısa sürede gündemlerine alacaklardır . Biraz sabırlı olursak doyumsuz bir gece düzenlenebilir. Ha birde bizlerinde bireysel olarak İstanbul ve Ankara gibi yerlerdeki tüm derneklerin organize edildiği derneklerimizle temasa geçmemizde yarar olacağını umut ediyorum. Sevgi ve Saygılarımla. N.Derelli
 |
inandikli
Yetkili Üye

istanbul
176 Cevap
|
Gönderim - 29/08/2004 : 16:30:09
ben de sadece ankara değil istanbulda hatta çankırının bazı köylerinde kültürümüze dair geceler ve eğlenceler düzenlenmeli geçmişini özleyen birçok köy var çankırıda....Murat Karaca
 |
Fatih Bayram
Yetkili Üye

Çankırı / Orta
311 Cevap
|
Gönderim - 02/09/2004 : 17:09:17
Hadi buna Ankara ile başlayalım Sayın Büyüklerim... Sizler önayak olun bizler de organizasyona elimizden gelen desteği verelim...Ne dersiniz?_________________________ Herşey Çankırı İçin...
 |
sevkice
Çankırı Gönüllüsü

ANKARA
114 Cevap
|
Gönderim - 02/09/2004 : 18:07:09
Çok iyi olur
 |
inandikli
Yetkili Üye

istanbul